Răduleasca, amendată că a vândut leurdă în fața cazinoului din Monte Carlo

Nici jandarmii din Monaco nu au milă față de bătrânici! Mihaela Rădulescu a fost amendată de poliție pentru că vindea leurdă și urzici în fața cazinoului din Monte Carlo. Lacrimile și revolta trecătorilor nu i-au oprit pe zbiri, care i-au confiscat leurda bietei pensionare și i-au săltat și broboada pe care își întinsese marfa.

Mihaela Rădulescu susține că e persecutată sistematic de polițiștii monegasci. ”Astă-iarnă m-au amendat că vindeam ciorapi de lână, pe care i-am împletit chiar eu, cu andrelele. Încerc și eu să duc o viață cinstită și nu sunt lăsată. Cum să mă descurc cu pensia din România? Am lucrat doar 3 ani la o fabrică, de-aia am mâinile așa zbârcite”, se plânge Mihaela Rădulescu.

Biata bătrânică nu s-a lăsat. A doua zi s-a dus să spele parbrizuri de iahturi în Yacht Club Monte Carlo, dar a fost dată afară din nou. Ea se plânge că Monaco e complet artificial și a mai rămas o singură parcelă cu leurdă, undeva spre Cap d`Ail, dar îi e greu să meargă până acolo s-o culeagă. Ea se teme că va fi nevoită să vândă din nou semințe la cornet, cum făcea în tinerețe.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
9 aprilie 2022 06:52
Citește mai mult despre: leurdă Mihaela Rădulescu Monaco

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult