Răduleasca, furioasă: Dacă nu stârpim homosexualitatea, bărbaţii cu bani au să se ia doar între ei!

Deşi mulţi au pus-o la zid pentru ieşirile homofobe de pe blogul personal, Mihaela Rădulescu are un motiv perfect pragmatic să se teamă de homosexuali! Într-o postare recentă pe Facebook, diva de la Monte Carlo le explică detractorilor de ce consideră intoleranţa faţă de bărbaţii gay o atitudine totalmente firească.

“Să fii gay e o abominaţie, e un păcat strigător la cer! Nu aruncaţi cu pietre, am un argument care ar trebui să vă pună pe gânduri, mai ales dacă aţi investit şi voi mii de euro în silicoane”, a scris Răduleasca.

“Dacă nu eradicăm homosexualitatea de pe faţa planetei, bărbaţii cu bani au să ajungă să se căsătorească numai între ei! Ce-o să fie atunci? Sodoma?”, a întrebat, retoric, jurata de la “Românii au talent”.

Ca să arate că e o persoană deschisă la minte şi nu vreo habotnică, Mihaela a adăugat în încheierea articolului de pe Facebook: “Chill, fetelor, cu lesbienele n-am nimic, nu vreau să credeţi că sunt o înţepată de la ţară! Important e ca bărbaţii de pretutindeni să respecte datina străbună: munceşte, fă bani şi mai departe vedem.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
7 aprilie 2015 01:04

Alte articole

Vezi mai mult