Mihaela Rădulescu e foc şi pară. Ameninţă că-i dă cu căruciorul în cap jurnalistului austriac care a îndrăznit s-o facă bătrână. Internată de 6 ani în azilul Monte Carlo, din Bucureştii Noi, fosta divă e atât de supărată că şi-a pierdut proteza dentară. Singura ei mângâiere e colega de cameră din azil, Anda Adam (89 ani), care o consolează din 5 în 5 minute, pentru că e senilă şi uită repede că a consolat-o.raduleasca_la_azil.jpg

“Mă vorbesc toate baborniţele din azil, că am ajuns în ziare cu amantul”, spune Mihaela Rădulescu. Aceasta crede că ea are o relaţie cu Felix Baumgartner, pe care l-a văzut odată la televizor şi, fiind dusă, crede că sunt împreună. “Nu e un caz singular. O altă bătrânică de aici crede că are o relaţie cu Napoleon” spune Robert Acrişor, medic din azil.

Rudele Mihaelei spun că ea crede că trăieşte în Monte Carlo şi le doare sufletul să-i spună adevărul: că Mihaela a ajuns la vârsta la care nu prea mai face diferenţa între realitate şi ce-i şoptesc vocile senectuţii. “Din când în când o mai ducem printr-un platou de televiziune, sunt oameni drăguţi care ne fac pe plac, de mila ei, ca să creadă că mai are şi ea un pic de activitate. Să nu se prindă că e în azil”, declară Georgeta, o nepoată a Mihaelei.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Monday, 27.07.2015 19:41 Monden

National Cinematografic