Răduleasca, furioasă pe jurnalistul care a făcut-o bătrână: “Râde tot azilul de mine!”

Mihaela Rădulescu e foc şi pară. Ameninţă că-i dă cu căruciorul în cap jurnalistului austriac care a îndrăznit s-o facă bătrână. Internată de 6 ani în azilul Monte Carlo, din Bucureştii Noi, fosta divă e atât de supărată că şi-a pierdut proteza dentară. Singura ei mângâiere e colega de cameră din azil, Anda Adam (89 ani), care o consolează din 5 în 5 minute, pentru că e senilă şi uită repede că a consolat-o.

“Mă vorbesc toate baborniţele din azil, că am ajuns în ziare cu amantul”, spune Mihaela Rădulescu. Aceasta crede că ea are o relaţie cu Felix Baumgartner, pe care l-a văzut odată la televizor şi, fiind dusă, crede că sunt împreună. “Nu e un caz singular. O altă bătrânică de aici crede că are o relaţie cu Napoleon” spune Robert Acrişor, medic din azil.

Rudele Mihaelei spun că ea crede că trăieşte în Monte Carlo şi le doare sufletul să-i spună adevărul: că Mihaela a ajuns la vârsta la care nu prea mai face diferenţa între realitate şi ce-i şoptesc vocile senectuţii. “Din când în când o mai ducem printr-un platou de televiziune, sunt oameni drăguţi care ne fac pe plac, de mila ei, ca să creadă că mai are şi ea un pic de activitate. Să nu se prindă că e în azil”, declară Georgeta, o nepoată a Mihaelei.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
27 iulie 2015 17:07

Alte articole

Vezi mai mult