Răduleasca îl cere pe Beligan în juriu: ”Vreau colegi de vârsta mea, nu tinerei ca Florin Călinescu”

Prezența lui Florin Călinescuîn juriul de la ”Românii au talent” a început s-o deranjeze pe Mihaela Rădulescu. Se pare că diferența de vârstă prea mare dintre cei doi și-a spus până la urmă cuvântul și colaborarea dintre cele două vedete se anunță imposibilă. Diva e decisă să scape cât mai repede posibil de cel mai nou venit în juriul ”Românii au talent”.

”Fiind mult mai tânăr decât mine, Florin Călinescu e tot timpul pus pe șotii”, s-a plâns Răduleasca șefilor de la ProTV. ”Or eu am o vârstă, nu îmi plac glumele lui. De exemplu, ieri mi-a ascuns proteza dentară și am stat nemâncată toată ziua, am consumat numai lichide. Mi-a dat-o înapoi abia seara, cât să nu mă fac de râs în emisiune.”

Iritată de comportamentul colegului ei, Mihaela Rădulescu insistă ca locul lui Florin Călinescu să fie luat de Radu Beligan. ”Pe maestrul Beligan îl cunosc de peste 50 de ani, de pe vremea când eram tineri amândoi. Suntem aceeași generație, sunt sigură că ne vom înțelege de minune. Nu ca puțoiul de Călinescu, care se juca cu ea în nisip pe vremea când eu cu maestrul Beligan colaboram pentru diverse spectacole.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
12 martie 2016 08:03

Alte articole

Vezi mai mult