Răduleasca şochează din nou. A pus pe Facebook o poză în care îl alăptează pe Dani Oţil

Deşi femeile de vârsta sa ar trebui să se dedice creşterii nepoţeilor şi perfecţionării tehnicilor de goblen, iată că Mihaela Rădulescu refuză să ia andrelele în mână şi ne şochează din nou, postând o poză în care îl alăptează pe Dani Oţil.

„Eu nu văd nicio problemă în asta. Când trebuie să sugă, trebuie să sugă şi asta e tot. Că eşti în autobuz, că eşti la o emisiune, ridici bluza şi-i bagi mamelonul în gură. Ce, voi n-aţi fost mici?”, susţine înfierbântată Mihaela Rădulescu, supărată pe comentatorii răutăcioşi.

Nici Dani Oţil nu vede nimic deplasat în faptul că e alăptat de Mihaela Rădulescu: „Ce facem noi în pătuţul meu n-ar trebui să privească pe nimeni”.

Anturajul vedetei confirmă obiceiurile de cuplu, apropiaţii susţinând că Mihaela Rădulescu refuză de multe ori să vină la anumite evenimente, pentru că nu există locuri speciale pentru alăptat.

„Ce faci? Îi dai ţâţă lângă piscină, cu paparazzi lângă tine? Să fim serioşi. Îl duci într-un loc mai retras, unde eventual îl şi schimbi, dacă e ud”, spune Andreea Marin, care are şi ea probleme cu iubitul ei, de o vârstă şi greutate similare cu Dani Oţil.

Scris de Ionut
12 noiembrie 2013 04:11

Alte articole

Vezi mai mult