Rafila a dat lovitura. A vândut la Saga Festival toate pastilele de iod

Stupefiant! Ministrul Sănătății, Gheorghe Rafila, a făcut o căruță de bani vânzând pastile de iodură de potasiu în față la Arena Națională, la Saga Festival. Rafila spune că a recuperat toată investiția făcută de stat cu producția pastilelor și a făcut și un profit frumușel.

Ca să distribuie rapid și fără probleme pastilele, Rafila a contat și pe sprijinul Ministerului de Interne. Jandarmii și polițiștii prezenți la Saga au vândut chiar ei pastilele: ”E altceva când un polițist îți garantează că drogurile sunt ce trebuie”, spune unul din tinerii care au cumpărat pastile la festival.

”Pastilele de iodură de potasiu trebuie administrate în special la tineri. Le-am spus că e ecstasy și le-au luat singuri, că oricum ăștia se tripează pe orice”, explică Rafila. ”Saga Festival e oficial cel mai sigur festival în caz de bombardament nuclear, chestie care vrem să devină o tradiție aici la București”, a mai spus Rafila.

În ce privește marile festivale din această vară, precum Electric Castle și Untold, Gheorghe Rafila spune că va colabora cu autoritățile de la Cluj ca să fie distribuite pastile cu iod și acolo: ”De data asta le vom da ca timbre cu LSD, să nu se prindă tinerii participanți.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
7 iunie 2022 13:57
Citește mai mult despre: ecstasy pastile rafila Saga

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult