Rafinament şi gust! Şaorma înfăşurată în şorici, preferata românilor la masa de Revelion

Era Facebook, când toată lumea postează imagini cu mâncarea de pe masa de revelion, i-a mobilizat la maxim pe compatrioții noștri. Și pentru că pe Facebook s-au interzis imaginile cu salate de boeuf, pentru că deja sunt prea multe, românii au inovat cel mai îndrăgit produs autohton, șaorma, pe care au învelit-o în șoric.

”Ca orice român, sunt înnebunit după șaorma”, spune bucureșteanul Robert Acrișor. ”Însă știu că lipia libaneză nu este românească, ci ungurească sau turcească, așa că am decis s-o schimb cu ceva românesc. Anul trecut, de exemplu, am avut la masă șaorma în coajă de brad, de la sibieneni, dar am rămas fără dinți. Așa că anul ăsta am învelit totul în șoric. A ieșit o demență!”

Românii sunt de părere că șoricul ar trebui să devină obișnuință în toate șaormăriile din țară. ”Suntem un popor care iubește porcul, nu neam de vegetarieni, să învelim carnea în apă cu făină. Să fie învelită șaorma în lipie doar în zilele de post, că suntem totuși un popor ortodox, dar în rest să se folosească numai șoric”, spune același Robert Acrișor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
31 decembrie 2015 14:58
Citește mai mult despre: Revelion saorma soric

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult