Rămas fără niciun centimetru pătrat liber pe piele, Alex Velea se va tatua pe Smiley

Ziua de care Alex Velea s-a temut toată viaţa a sosit! Cunoscut mai degrabă pentru tatuaje decât pentru talentul muzical, cântăreţul şi-a acoperit, în sfârşit, toată suprafaţa pielii. În zadar a încercat să mai găsească o bucăţică de piele netatuată. “Nu mai am pic de loc. Aseară, după ce am ieşit de la baie, am rugat-o şi pe Antonia să se uite, poate poate mai găsim măcar un loc liber. Degeaba, nici măcar pe tălpi nu se mai vede pielea”, a declarat vedeta.

În lipsă de soluţii, Alex s-a orientat către bunul său prieten Smiley, care încă mai are suficiente spaţii goale. “Mi-a venit ideea să apelez la Smiley, în timp ce îmi admiram tatuajul cu chipul lui. Când i-am zis, a acceptat imediat propunerea. Şi-aşa e dator vândut la mine, de când i-am tatuat faţa la mine pe braţ. Îl promovez mai bine decât televiziunile”, spune cântăreţul.

Vedeta a vorbit despre viitoarele tatuaje pe care le are în plan. “Vreau să-mi tatuez pe spinarea lui Smiley un mesaj cu «Dumneze-u, e decât, unul», iar pe braţul drept, un psalm din Biblie, cu caractere chinezeşti. Încă nu m-am hotărât care, că toate-s mişto şi mă reprezintă”, a mai adăugat rapperul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
26 iulie 2013 09:07
Citește mai mult despre: Alex Velea

Alte articole

Vezi mai mult