Rămas fără numele Iris, Cristi Minculescu se combină cu Marian Nistor ca să cânte împreună sub marca Savoy

Apreciatul cântăreț de muzică ușoară Cristi Minculescu și-a revenit rapid după lovitura dată de fostul coleg Nelu Dumitrescu, i-a interzis lui și altor doi moși să mai folosească numele Iris în concerte. Pentru că vrea în continuare să cânte, acesta a ajuns la o înțelegere cu Marian Nistor să cânte sub celebra marcă Savoy.

„Stăteam în pasaj la Victoriei și cântam la nai, să fac rost și eu de un leu pentru o cafea. Deodată s-au apropiat de mine trei indivizi în geci de piele și am strigat: «plecați, nu cumpăr mașină din Germania, nu mă interesează câți kilometri are!». Dar oamenii au insistat și mi-au zis că sunt foștii membri ai formației Iris și că vor să cântăm ceva, să nu murim de foame. Asta e, nu toată lumea are vecini generoși ca ai mei, care mai aruncă un pumn de pufuleți în balcon, o ceașcă de lapte, de-astea. Așa că am acceptat”, a declarat Marian Nistor. 

Noua formație se va numi Savoy 2 și va cânta piese îndrăgite ale ambelor trupe, cum ar fi „Mulțumim domnule primar că ne-ați invitat la zilele comunei dumneavoastră”. Marian Nistor a avut o singură cerere pentru a accepta colaborarea și anume ca și Cristi Minculescu să poarte bentiță, că asta ține de identitatea trupei. Totodată a promis că din primii bani câștigați din muzică își va achita cei 10 lei și-și va scoate geaca de piele de la amanet, să pară și el rocker.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

31 mai 2018 17:23
Citește mai mult despre: iris marian nistor minculescu savoy

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult