Vin vremuri grele pentru Avocatul Poporului! Lăsat de CCR fără pensia specială, Victor Ciorbea va fi nevoit să trăiască anul acesta doar din câştigurile de la diferitele concursuri de frumuseţe la care s-a înscris.

ciorbea_mr_world.jpg
"Deşi premiile pentru frumuseţe sunt şi ele destul de consistente, domnul Ciorbea s-ar putea să nu-şi mai permită luxul nebun în care trăia până acum. Adio, Dan Bilzerian de România! Adio, orgii opulente cu zeci de top-modele pe insule private!", avertizează contabilul lui Ciorbea.

"E o lovitură pentru mine, mai ales că până acum n-am luat în serios treaba cu concursurile de frumuseţe. Era mai degrabă un hobby pentru mine, nu mă supăram dacă mai ieşeam pe locul doi uneori. Va trebui să-mi schimb priorităţile", oftează Avocatul Poporului. "Sincer, aş fi preferat pensia, pentru că frumuseţea e trecătoare."

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 30.01.2019 18:42 Monden

National Cinematografic