Rămas fără pensie, Tatae de la BUG Mafia ia atitudine: „Bag p**a-n lume şi v-o fac cadou!”

Într-o conferiţă online organizată de Hotnews, liderul trupei BUG Mafia, Vlad Irimia, alias Tatae, a stat de vorbă cu publicul larg, răspunzând cu sinceritate şi profesionalism întrebărilor legate de starea societăţii. Cea mai nouă piesă a băieţilor de la Mafia, „Bag p**a-n lume şi v-o fac cadou”, se vrea un stindard al revoltei sociale şi este menită să scoată lumea-n stradă, cu tot ce are mai bun în ea. Tatae şi pensionarii lui cred că mai pot salva ţara de la un dezastru, dacă mesajul piesei este bine asimilat de lume.

Odată ce s-a luat cu analiza economico-socială, Tatae n-a mai rezistat şi a identificat rapid câteva subiecte politice fierbinţi, în care şi-a băgat-o elegant şi fără rezerve. Potrivit logicii sale, lumea trebuie luată la p**a, pentru că… Aici nu prea am înţeles nici eu.

 

Mesajul piesei „Bag p**a-n lume şi v-o fac cadou”, deşi foarte evident, ar putea fi explicitat în felul următor: strânsa apropiere între oameni şi raperi plus altruismul raperilor sunt singurele cauze cu adevărat nobile, pentru care artistul este dispus să îşi sacrifice propriul cuc. Element central al dinamicii sociale, penisul de raper bătrân este băgat în lume cum se bagă mortu-n groapă: definitiv şi iremediabil. Cât despre partea cu cadoul, fiţi liniştiţi, încă e bine: un cadou se mai poate refuza, bine că nu-i ceva obligatoriu.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
18 mai 2010 12:37
Citește mai mult despre: bug mafia pensie tatae

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult