Rămas fără permis, Robu a mers azi cu 108 km/h pe jos!

Fostul primar al Timișoarei demonstrează din nou că e un om special. După ce într-un meci de fotbal a înscris șapte goluri, astăzi Robu a fost prins de polițiști alergând cu 108 km/h și amendat. 

Reacția lui Robu a fost tipică: ”Am rămas fără permis zilele trecute și nu am avut alt mijloc de deplasare în afară de propriile picioare. E un gest care nu-mi face cinste, o faptă pe care o regret. Nu sunt singurul care merge cu viteza asta. Pe Calea Șagului mi-a tăiat fața o babă, cred că avea 130 la oră în localitate!”, a declarat fostul primar al Timișoarei.

Vitezomanul spune că de fapt nici nu alerga, ci mergea puțin mai repede. ”Dacă alergam, lua foc asfaltul. Să știți că eu am alergat odată un maraton de la Timișoara la Arad și a fost un foc de miriște că alergam prea tare”, se laudă Robu.

Robu a declarat că va contesta amenda, pentru că după părerea lui mergea cu mai mult de 108 km/h și nu vrea ca într-un act oficial să fie o minciună: ”Nu vreau să creadă lumea că m-am ramolit”. Robu promite că dacă va fi ales din nou primar va crea piste pentru alergători ca el, unde timișorenii rapizi să poată alerga ușor dintr-o parte în alta a orașului și chiar până la aeroport.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
19 aprilie 2022 11:54
Citește mai mult despre: amendă Robu Timișoara

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult