Ramona Gabor, mesaj din Dubai: „Mă întorc în România doar după ce se legalizează prostituţia”

Veşti bune pentru români! Plecată de mai multe luni în Dubai, Ramona Gabor a dat de înţeles că nu se va întoarce degrabă în România. Închipuita vedetă spune că îi merge foarte bine financiar în Dubai şi că doar o eventuală legalizare a prostituţiei şi o creştere a nivelului de trai al românilor o pot determina să revină în ţară.

„Arabii sunt mult mai deschişi la minte şi la portofele, nici nu se compară cu românii”, spune Ramona. „Ca să nu mai vorbesc de condiţiile de la locul de muncă, numai în hoteluri de 5 stele prestez. Te simţi respectată ca femeie când bărbatul te duce la un hotel de lux, nu într-o garsonieră din Berceni, cum mi se întâmpla cât am stat în Bucureşti.”

Ramona Gabor nu i-a uitat însă pe români, cărora le-a oferit şi un sfat preţios. „Mă doare inima când văd că în ţara mea există atât de mulţi oameni cărora le întârzie salariile cu lunile. Este însă şi vina lor, nu înţeleg de ce românii nu cer banii înainte, aşa cum fac eu. Deşi e cea mai veche mentalitate din lume, românii încă nu o îmbrăţişează. Şi e păcat.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
3 aprilie 2013 08:04

Alte articole

Vezi mai mult