Institutul de Medicină Legală a prezentat public astăzi rezultatele analizei de sânge făcute asupra jurnalistului Cristian Tudor Popescu, după ce acesta a fost ieri seară atât de activat în studio încât mulți telespectatori au trebuit să-și dea televizoarele mai încet. Mai mulți cetățeni din București și-au reclamat vecinii la poliție că se bat în casă, confundând urletele jurnalistului cu un conflict domestic. 

ctp_nervos_3544.jpg

Astfel, conform raportului, CTP avea în el la ora emisiunii cocaină neagră de Bolivia, taurină, cofeină, zahăr, urme de ciorbă de perișoare, un coniac precum și o substanță necunoscută pe care legiștii au numit-o cetepină. Medicii au confirmat că CTP a fost deopotrivă vehemt și ferm și că a pierdut mai puțin venin ca de obicei.

„Doamne ce nervos a fost CTP aseară, când a început să țipe a tăcut inclusiv nevastă-mea din gură, iar copilul s-a apucat singur să facă temele. Avem nevoie de mai mulți astfel de oameni în țară. Mie, personal, mi-a fost rușine că m-am gândit să emigrez la un moment dat după ce l-am auzit pe domnul CTP”, a comentat un telespectator. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 20.09.2019 10:48 Monden

National Cinematografic