Raport oficial. IML a publicat ce substanţe luase CTP înainte să intre în direct aseară

Institutul de Medicină Legală a prezentat public astăzi rezultatele analizei de sânge făcute asupra jurnalistului Cristian Tudor Popescu, după ce acesta a fost ieri seară atât de activat în studio încât mulți telespectatori au trebuit să-și dea televizoarele mai încet. Mai mulți cetățeni din București și-au reclamat vecinii la poliție că se bat în casă, confundând urletele jurnalistului cu un conflict domestic.

Astfel, conform raportului, CTP avea în el la ora emisiunii cocaină neagră de Bolivia, taurină, cofeină, zahăr, urme de ciorbă de perișoare, un coniac precum și o substanță necunoscută pe care legiștii au numit-o cetepină. Medicii au confirmat că CTP a fost deopotrivă vehemt și ferm și că a pierdut mai puțin venin ca de obicei.

„Doamne ce nervos a fost CTP aseară, când a început să țipe a tăcut inclusiv nevastă-mea din gură, iar copilul s-a apucat singur să facă temele. Avem nevoie de mai mulți astfel de oameni în țară. Mie, personal, mi-a fost rușine că m-am gândit să emigrez la un moment dat după ce l-am auzit pe domnul CTP”, a comentat un telespectator.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
20 septembrie 2019 08:09

Alte articole

Vezi mai mult