Rapsodul faptelor, nu al vorbelor! Tudor Gheorghe se mută în Coreea de Nord

Când Tudor Gheorghe a spus că ultimii 30 de ani au fost degeaba pentru România n-a făcut-o doar ca să se afle în vorbă, cum atât de mulți o fac. Nu, marele rapsod al Olteniei a vorbit cât se poate de serios: pe el chiar în scârbește relația pe care România o are cu UE în momentul de față.

Și cea mai bună dovadă în sensul ăsta este ultima decizie luată de Tudor Gheorghe: va emigra în Coreea de Nord. ”Tânjesc după o țară în care deciziile se iau de către conducătorul iubit al poporului, nu de către diplomați birocrați de la Bruxelles. Iar Coreea de Nord este exact pe sufletul meu, acolo poporul nu este pervertit cu călătorii în spații obscene și fără Dumnezeu, cum sunt toate cele din Europa Occidentală”, a spus rapsodul Olteniei.

Bineînțeles, un motiv important pentru decizia de-a emigra în Coreea de Nord îl reprezintă Kim Jong-un, liderul acestei țări. ”De la Ceaușescu încoace n-a mai existat un om care să-și iubească poporul atât de mult ca domnul Kim”, a spus Tudor Gheorghe. ”Simt că ceva special ne leagă și abia aștept să-i cânt în sufragerie.”

Scris de Calin
30 ianuarie 2020 19:01
Citește mai mult despre: Tudor Gheorghe

Alte articole

Vezi mai mult