Rareş Bogdan a făcut circ la Bruxelles, după ce a fost numit şeful comisiei de clovni

Cunoscutul om politic liberal Rareș Bogdan, în prezent europarlamentar liberal, a dat o întreagă reprezentație de circ la Bruxelles, după ce s-a simțit ofensat că a fost numit șeful comisiei pentru clovni din Parlamentul European. Acesta a plecat furios, dar s-a împiedicat de pantofii săi uriași, pe care îi poartă pentru că e un bărbat extrem de elegant.

Europarlamentarii care l-au propus pe Rareș Bogdan în această funcție spun că numirea lui era firească: ”El e singurul bărbat din Parlament care vine machiat la birou, exact ca un clovn. Se îmbracă în cele mai țipătoare culori și combinații, îi curentează pe colegi când dau mâna cu el, sau îi stropeşte cu floarea și stârnește amuzamentul tuturor când iese din Matiz împreună cu cei 10 consilieri îmbrăcaţi la fel”, spune Hans Richbitch, europarlamentar.

”Îl sfătuim să pe colegul Rareș Bogdan să se calmeze și să accepte că el e cel mai mare clovn de aici. Comisia pentru clovni e foarte importantă în cadrul Uniunii Europene. Prin declarațiile sale, prin aspectul său și prin ridicolul său, Rareș Bogdan ne-a arătat ă poate duce clovneria la un alt nivel, chiar și în UE”, a mai spus europarlamentarul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
25 iulie 2019 10:07

Alte articole

Vezi mai mult