Rareş Bogdan, alungat de la orgia gay din Bruxelles! Era îmbrăcat prea strident

Efectele descoperirii europarlamentarului maghiar la orgia sado-masochistă satanistă gay din barul din Bruxelles continuă să bulverseze lumea sexualității alternative. Tot mai multe persoane se întreabă de ce Rareș Bogdan, celebru fistichiu pansexual român, nu a fost găsit în clubul de gang-bang cu bondage din Bruxelles.

Prima ipoteză este că vestimentația mult prea stridentă a lui Rareș i-ar fi inhibat groaznic pe gayii de la orgie, așa că l-au dat afară, ca să nu le dispară erecțiile de la invidie. Ipoteza e confirmată de declarațiile polițiștilor care au participat la intervenție. Aceștia spun că la intrare se smiorcăia o femeie isterică îmbrăcată în toate culorile, exact cum l-ar descrie pe Rareș Bogdan cineva care nu îl cunoaște.

În orice caz, se pare că europarlamentarul nostru nu a fost la orgia unde a fost prins ungurul ultragay, pentru că Rareș Bogdan s-a dus la altă orgie, la un bar din apropiere, el apărând în mai multe poze pe Grindr postate chiar în seara cu pricina în compania mai multor gay de tip bear.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
2 decembrie 2020 11:58
Citește mai mult despre: bruxelles gay orgie Rareș Bogdan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult