Europarlamentarul Rareș Bogdan a dat un exemplu de urmat pentru alegătorii săi, fiind foarte precaut cu ieșirile în public pentru a nu contracta noul coronavirus. Astfel, acesta a apărut în ultima vreme înfășurat complet în eșarfe colorate, asortate evident cu pantofii și batista.

rares-bogdan-in-esarfe.jpg

„Este un gest firesc, pe care l-am făcut pentru a da un exemplu celor care mă urmează și mă respectă. Am ales culori care reprezintă toate statele europei, pentru că suntem angrenați într-un efort comun de luptă cu acest flagel”, a declarat printre cârpe Rareș Bogdan.

Acesta a spus că, tot pentru patrie și pandemie, a preferat să îmbrace un cojoc gros de miel pe dedesupt, care să simbolizeze țăranul român ce a stat în calea tuturor năvălitorilor și pandemiilor și tot a rezistat, cum rezistă și el în această perioadă fără să fie naș la vreo nuntă. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 30.04.2020 12:24 Monden

National Cinematografic