Rareş Bogdan îl critică dur pe Ponta: “Barba aia e penibilă fără o eşarfă Hermès!”

Cunoscut ca un monument de eleganţă şi stil, moderatorul TV Rareş Bogdan l-a făcut praf pe premierul Victor Ponta! Numindu-l “lumbersexual” şi “jihadist”, jurnalistul Realitatea l-a luat peste picior pe primul ministru pentru barba cu care s-a afişat la întoarcerea din turcia, adăugând că o asemenea podoabă facială “e absolut penibilă fără o eşarfă Hermès”.

Rareş Bogdan s-a oferit chiar să-l ducă pe Ponta la Paris sau Milano, să-i aleagă împreună o astfel de eşarfă. “Asta dacă nu vrea să îşi distrugă ultima fărâmă de credibilitate ca prim ministru! Deşi, dacă mă întrebaţi pe mine, nici măcar o eşarfă Hermès turcoaz cu picăţele şi o pălărie cu pene nu-l mai salvează.”

“În ultimă instanţă, pot să-i dau eu o eşarfă de la mine, am câteva sute pe acasă. Îi mai recomand, dacă ţine câtuşi de puţin la români, să-şi redecoreze biroul cu câteva găleţi de orhidee şi un Cupidon de bronz, e de bun gust. Dar, până la urmă, de ce m-ar asculta pe mine? Sunt doar omul cu cea mai multă clasă din univers”, a adăugat, ironic, Rareş Bogdan.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
9 iulie 2015 15:07

Alte articole

Vezi mai mult