Rareș Bogdan, incognito! S-a îmbrăcat în haine bărbătești și nu l-a recunoscut nimeni

Rareș Bogdan a renunțat pentru o zi la ținutele sale de travestit și a ieșit îmbrăcat în bărbat. Renunțând și la machiajul strident, de cocotă pariziană, pe Rareș nu l-a recunoscut absolut nimeni și s-a putut bucura și el de anonimitatea de odinioară. Într-adevăr, nu e prima oară când Rareș Bogdan e anonim. În tinerețe omul era fan CFR Cluj, dar ținea și cu U Cluj, pentru că arăta atât de șters încât nu-l băga nimeni în seamă la meciuri.

Pentru că Rareș Bogdanu nu are decât haine de femeie, el a fost nevoit să împrumute pantaloni și o cămașă de la un prieten care venise în vizită pe la el. Politicos din fire, Rareș i-a propus amicului său să iasă împreună și amicul să se îmbrace cu una din sutele de rochii din șifonierul lui, dar prietenul l-a refuzat, preferând să iasă în chiloți decât să se afișeze cu hainele de dansatoare ale lui Rareș Bogdan, moment în care Rareș a rămas siderat: ”Cum, ieși în chiloți așa, fără să te bărbierești pe picioare?”.

Rareș susține însă că el e un tip foarte masculin din fire și că uneori nu-și epilează mustața câte 2-3 săptămâni: ”Îmi place lookul de bărbat dur, cu cercei cu simboluri tribale, care arată ce animalic sunt”, spune Rareș Bogdan.

Scris de Ionut
20 septembrie 2021 11:09
Citește mai mult despre: femeie Rareș Bogdan

Alte articole

Vezi mai mult