Acuzat că a îngrămădit peste 100 de persoane în interiorul unui restaurant, deși legea permite maximum 20 de persoane, Rareș Bogdan insistă că el n-a făcut nimic greșit. Și, într-adevăr, argumentația lui este extrem de solidă.

rares_bogdan_cocalar7.jpg ”Dacă citiți cu atenție legea, veți observa că ea se aplică oamenilor. Deci nu și mie, care sunt adept al cocalarilor. La noi, la cocalari, singura valoare la care ne raportăm este «fără număr». Sunt cocalar, deci am voie invitați fără număr. Nu 20, ca oamenii, ci fără număr, ca cocalarii. Numai un răuvoitor ar putea să mă acuze că am încălcat legea”, a explicat eurococalarul român.

Rareș Bogdan spune că n-a investit zeci de mii de euro în haine de cocalar ca să fie judecat ca un simplu om. ”Știți cum se zice, legiuitorii îmi poartă pică, dar n-au valoarea mea”, insistă cocalarul. ”Așa că data viitoare o să fac o paranghelie cu 300 de persoane, ca să vadă toată România că eu sunt boss de boss.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 23.06.2020 12:08 Monden

National Cinematografic