Deținătorul recordului mondial pentru cel mai stufos  aranjament floral la o nuntă, Rareș Bogdan, n-a scăpat ocazia de a comenta nunta Andei Adam. Evident, mascota Realității TV a atacat în termeni duri aranjamentul floral de la nunta singurei românce care a pozat în Playboy înainte de 1989.

rares_bogdan_anda_adam_nunta.jpg ”Am fost naș la multe nunți de oameni amărâți, dar niciodată n-am văzut atât de puține flori ca la nunta Andei Adam”, a comentat Rareș Bogdan pe pagina de Facebook. ”Asta mă face să cred că a făcut nunta doar pentru bani, ceea ce înseamnă că e săracă. În orice caz, e săracă cu duhul, pentru că nu poți face o nuntă fără să te îngropi în superbe flori violete, ar fi trebuit să știe asta.”

Ulterior, Rareș Bogdan a postat pe pagina de Facebook și o convorbire telefonică cu Cozmin Gușă, în care boss-ul Realitatea TV a vorbit 5 minute fără să spună nimic concret. Postarea a primit un Share de la Denise Rifai, care a lăsat și un comentariu în care spunea că ”vina o poartă niște persoane de o altă structură religioasă, ca să nu-i numim pe cei din Poporul Ales”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 08.06.2015 15:14 Monden

National Cinematografic