Rareș Bogdan râde de Anda Adam: ”Săraco, n-ai avut bani de destule flori pentru masa mirilor!”

Deținătorul recordului mondial pentru cel mai stufos aranjament floral la o nuntă, Rareș Bogdan, n-a scăpat ocazia de a comenta nunta Andei Adam. Evident, mascota Realității TV a atacat în termeni duri aranjamentul floral de la nunta singurei românce care a pozat în Playboy înainte de 1989.

”Am fost naș la multe nunți de oameni amărâți, dar niciodată n-am văzut atât de puține flori ca la nunta Andei Adam”, a comentat Rareș Bogdan pe pagina de Facebook. ”Asta mă face să cred că a făcut nunta doar pentru bani, ceea ce înseamnă că e săracă. În orice caz, e săracă cu duhul, pentru că nu poți face o nuntă fără să te îngropi în superbe flori violete, ar fi trebuit să știe asta.”

Ulterior, Rareș Bogdan a postat pe pagina de Facebook și o convorbire telefonică cu Cozmin Gușă, în care boss-ul Realitatea TV a vorbit 5 minute fără să spună nimic concret. Postarea a primit un Share de la Denise Rifai, care a lăsat și un comentariu în care spunea că ”vina o poartă niște persoane de o altă structură religioasă, ca să nu-i numim pe cei din Poporul Ales”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
8 iunie 2015 13:06

Alte articole

Vezi mai mult