Răsturnare de situație! Alex Velea și Antonia nu se pot căsători pentru că Velea încă e însurat cu Smiley

Ani la rând presa mondenă a răspândit informații false cu privire la relația dintre Antonia și Alex Velea. Propaganda muzicală afirma că cei doi nu se pot căsători pentru că Antonia este încă măritată cu un anume Castellano și că legile din țara lui de macaronari nu sunt așa de simple în privința divorțului. În realitate este exact invers, Velea este cel care nu a divorțat.

„Alex a fost tot timpul un om timid, un suflet mare dar sfios și n-a putut renunța la prima lui dragoste, Smiley. Efectiv, deși împinge 200 de kilograme la piept nu a avut suficientă forță să-l ducă pe Smiley la notar să ceară divorțul, că acum se poate și la notar, că ei n-au copii”, a declarat o sursă apropiată artistului.

Situația este una tensionată, mai ales din partea feminină a familiei. Antonia s-a certat intens cu Alex de sărbători, când ea a vrut un mini-concediu la Milano în timp ce el a propus să meargă toată lumea la socri, adică la părinții lui Smiley care fac un cozonac excelent și au și un vin bun, de țară.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

4 mai 2017 08:05
Citește mai mult despre: Antonia Smiley velea

Alte articole

Vezi mai mult