Răsturnare de situaţie. Arestarea Elenei Udrea nu are legătură cu condamnarea din România, ci cu nişte furturi din magazine

Hoaţa tot hoaţă! Interpolul a clarificat împrejurările arestării Elenei Udrea în Costa Rica. Se pare că autorităţile din ţara respectivă n-ar fi primit de la România niciun fel de notificare, şi ar fi arestat-o pe Udrea pentru o serie de furturi din mai multe magazine.

Potrivit dosarului, inculpata Udrea Elena avea o burtă falsă, în care băga parfumuri, haine, bijuterii, detergenţi, în general obiecte mici cu valoare mare, în timp ce complicea sa, Bica Alina, distrăgea atenţia angajaţilor magazinului.

Plângerea a fost depusă de Lidl din Costa Rica, cei din conducere declarând că “Ni s-a luat s-o vedem pe găinara asta de româncă furând din magazinul nostru. Când o rugăm să numai fure îşi pune fustele în cap şi urlă că ea e refugiat politic”, declară Jose de Ceballo, de la Lidl filiala San Jose.

Evident, cei de la Interpol au negat că România ar fi cerut extrădarea: „N-am primit nimic şi chiar ne-m fi mirat ca hoţii ăia pesedişti de la voi să ceară extrădarea unui alt hoţ. Ar crea un precedent periculos, doar nu sunt proşti”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
4 octombrie 2018 13:10

Alte articole

Vezi mai mult