Răsturnare de situaţie. Arestarea Elenei Udrea nu are legătură cu condamnarea din România, ci cu nişte furturi din magazine

Hoaţa tot hoaţă! Interpolul a clarificat împrejurările arestării Elenei Udrea în Costa Rica. Se pare că autorităţile din ţara respectivă n-ar fi primit de la România niciun fel de notificare, şi ar fi arestat-o pe Udrea pentru o serie de furturi din mai multe magazine.

Potrivit dosarului, inculpata Udrea Elena avea o burtă falsă, în care băga parfumuri, haine, bijuterii, detergenţi, în general obiecte mici cu valoare mare, în timp ce complicea sa, Bica Alina, distrăgea atenţia angajaţilor magazinului.

Plângerea a fost depusă de Lidl din Costa Rica, cei din conducere declarând că “Ni s-a luat s-o vedem pe găinara asta de româncă furând din magazinul nostru. Când o rugăm să numai fure îşi pune fustele în cap şi urlă că ea e refugiat politic”, declară Jose de Ceballo, de la Lidl filiala San Jose.

Evident, cei de la Interpol au negat că România ar fi cerut extrădarea: „N-am primit nimic şi chiar ne-m fi mirat ca hoţii ăia pesedişti de la voi să ceară extrădarea unui alt hoţ. Ar crea un precedent periculos, doar nu sunt proşti”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
4 octombrie 2018 13:12
Citește mai mult despre: arestare Costa Rica Elena Udrea Interpol

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult