Răsturnare de situaţie! Jumătate din copiii lui Borcea sunt de fapt ai lui Elon Musk

După anunțul că Elon Musk a mai făcut o pereche de gemeni cu directoarea uneia din numeroasele firme pe care le tot înființează, probabil ca să aibă directoare de babardit, detectivii din România au început să bănuiască inimaginabilul: Cristi Borcea ar putea să fi fost victima unor șogorisme cu Elon Musk.

Totul a ieșit la iveală după ce niște băieți de-ai lui Borcea au fost văzuți jucând fotbal ca niște ingineri programatori, și nu ca un fost șef de club de prima divizie. Asemănarea izbitoare cu Elon Musk și faptul că mogulul Tesla deține un avion privat, detaliu care triplează greutatea oricăror chiloți de damă, toate acestea au fost indicii puternice că Borcea plătește pensie alimentară, iar Elon Musk numără miliardele, că dacă ar plăti el pensie alimentară ar fi sărac.

Rezultatele au venit imediat. Cel puțin jumătate din copiii lui Borcea, și cu siguranță perechile de gemeni, nu sunt ai lui, ci sunt concepuți cu Elon Musk, adevăratul idol al tuturor româncelor. ”Chiar era bizar că atâtea femei din România au făcut copii cu Borcea, un individ nu doar urât, ci și dubios și cu un aspect respingător”, spune Decebal Popescu, geneticianul care a identificat discrepanțele.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
7 iulie 2022 16:53
Citește mai mult despre: cristi borcea elon musk

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult