Răsturnare de situaţie! Românii au mai multă încredere în Arşinel decât în Biserică

Raportul MCV pe justiţie a fost însoţit şi de un amplu studiu privind încrederea românilor în instituţiile de stat. Acesta cuprinde şi o serie de surprize, cum ar fi încrederea românilor în actorul Alexandru Arşinel care a crescut uimitor în ultimii 20 de ani. După acesta urmează încrederea în biserică, Wikipedia şi, abia pe locul 4, armata.

„Creşterea încrederii în Alexandru Arşinel este o chestie firească. Este o figură prietenoasă, care a fost alături de noi de mai bine de 50 de ani. În plus, ceea ce este foarte important, Arşinel nu cere bani şi nici nu te dojeneşte când faci o prostie”, explică reputatul sociolog Decebal Popescu.

În ceea ce priveşte creşterea încrederii în Wikipedia, explicaţia este una la fel de simplă. „Românii nu au obişnuinţa cititului şi atunci iau de bun tot ceea ce găsesc scris pe internet, chit că ar putea fi compus de cineva la fel de prost”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
31 ianuarie 2013 09:01

Alte articole

Vezi mai mult