Eram siguri! Cazul vasluianului muşcat de penis de o nevăstuică a fost limpezit. Organele de anchetă au mirosit că la mijloc e o nenorocire tipic vasluiană, probabil un viol. Au interogat mai multe persoane şi acum cercetările sunt extinse la alţi şase vasluieni, pentru complicitate la viol şi zoofilie cu nevăstuici.violatori-vaslui.jpg

Se pare că inculpatul, care mai fusese muşcat de aceeaşi nevăstuică, a chemat-o în maşină, “la o plimbare”, a dus-o pe câmp într-o zonă izolată şi acolo nevăstuica a avut surpriză: o aşteptau alţi şase vasluieni dornici de perversiuni. 

Acolo au pus-o să-i muşte de penis, şi chiar să le molfăie părţile genitale. Asta a fost doar începutul, pentru că destrăbălaţii de vasluieni au supus-o şi la alte orori sexuale. Când obosea nevăstuica, sceleraţii o stropeau cu ţuică, să-şi revină. Oamenii din sat le ţin însă partea băieţilor, spun că nevăstuica umbla cam dezbrăcată prin sat, era rasă la blăniţă şi se pare că ar fi muşcat de penis şi alţi bărbaţi din comună.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Wednesday, 03.02.2016 18:35 Monden

National Cinematografic