Rată de ocupare de 100% pe litoral. Unui turist i-au spart camera de hotel şi i-au furat patul

Oricine se duce pe litoral știe că se expune la diverse pericole, dar nimeni n-ar fi anticipat ghinionul lui Marian Coltea, un turist căruia hoții i-au spart camera de hotel și i-au furat patul. Nu este un caz singular. Disperați după locuri de cazare, mulți români recurg la criminalitate și fură corturi, pătuțuri pliante de copii, saltele de neopren și chiar paturi de prin camere.

”Când am venit de la masă am văzut ușa spartă și m-am panicat. Aveam un laptop, banii, pașapoartele, bijuterii, dar hoții nu s-au atins de nimic, mi-au luat doar patul, salteaua, cearceafurile. Mi-au lăsat perna și o saltea gonflabilă, cu un bilet: «Ne pare rău, avem copii, suntem disperați» O să dorm pe jos, asta e”, explică Marian Coltea, turistul jefuit.

În prezent, rata de ocupare pe litoral e de 100%, și totuși e în creștere. ”Mie mi-a furat cineva cheia de la cameră de pe plajă și când m-am întors în hotel am găsit o familie din Drăgășani cazată în camera mea. Până la urmă ne-am înțeles, i-am lăsat să stea pe balcon și nu le-am luat decât 200 de Euro pe noapte”, explică Robert Acrișor, turist din Mamaia.

Scris de Ionut
6 august 2016 02:08

Articole asemanătoare

Vezi mai mult