Ratatouille de România! Într-un restaurant din Mamaia gătesc şobolanii

Cine ar fi crezut că îndrăgitul Ratatouille e mai mult decât un desen animat? Într-un restaurant din Mamaia, inspectorii ANPC şi Sanepid au descoperit o ceată întreagă de şobolani care nu doar că se plimbau nestingheriţi pe gresia nespălată, ci şi preparau mâncăruri delicioase pe care le ofereau turiştilor înfometaţi.

“Probabil că erau de atâta timp acolo încât deveniseră inteligenţi”, spune Decebal Popescu, angajat ANPC. “Unii curăţau cartofii şi ceapa, alţii păzeau aragazul, un şobolan mai vânjos amesteca în ciorbă, câţiva şoricei tocau pătrunjelul – părea că au făcut şcoala de bucătari, nu glumă! Din păcate va trebui să închidem restaurantul pentru că, totuşi, am găsit şobolani înăuntru.”

Din păcate, inspectorii spun că nu au putut aplica sancţiuni. “Firma e deţinută de un şobolan cu domiciliul în Cipru, nu ştim exact cum ar trebui să procedăm”, a declarat Popescu. “Nici măcar de evidenţele financiare nu se ocupă un om, ci un gândac cu atestat de contabil.”

La auzul veştii că stabilimentul va fi închis, mai mulţi şobolani au chiţăit zgomotos, ameninţându-i pe inspectori, însă aceştia au ripostat, arătându-le o pisică.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
30 iulie 2015 16:07

Alte articole

Vezi mai mult