RATB chiar ţine la călători! A introdus controlori speciali împotriva colindătorilor din autobuze

Pentru că se apropie sărbătorile, RATB dă dovadă că se gândește și la cei mai bătuți de soartă, mai cu seamă călătorii care trebuie să suporte, fără voia lor, colindătorii din troleibuze, autobuze și tramvaie. Astfel, reprezentanții regiei de transport au anunțat că, în această perioadă, vor suplimenta numărul controlorilor, introducând un lot special antrenat să lupte împotriva cântăreților ambulanți.

„Este o perioadă în care toți trebuie să dăm dovadă de omenie, mai ales față de cei nu atât de norocoși. După ce că oamenii sunt nevoiți să călătorească în condiții de căcat, dacă ar mai fi supuși și la zgomotul colindelor ar fi deja prea mult. Nici măcar noi nu suntem atât de lipsiți de inimă”, spune Decebal Popescu, șeful proaspăt înființatului Serviciu Anti-Colind, din cadrul RATB.

Noii controlori vor fi prezenți în toate vehiculele de transport în comun, și, la primul ler, lin sau cătilin auzit, vor interveni în forță, imobilizându-i pe cântăreți și scriindu-le amenzi drastice. Pentru cei care vor să colinde în legalitate, RATB a introdus cartele speciale, la cumpărarea cărora trebuie să declari cu câte colinde ai de gând să-i oripilezi pe călători.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
22 decembrie 2014 01:12

Alte articole

Vezi mai mult