Gestul unui bucureștean i-ar putea aduce acestuia titlul de cel mai nesuferit vecin din Capitală. Plecat în concediu pentru o săptămână, Victor T. a decis să-și lase bormașina pornită, pentru a-și enerva în continuare vecinii, și în perioada când lipsește.

bormasina_plecat_concediu.jpg

"De fapt, mi-am luat acest concediu pentru că mi-am umplut apartamentul de găuri, și nu mai am unde să-mi folosesc bormașina, că mai am puțin și dispar pereții complet. În această perioadă, am chemat niște zidari să astupe găurile, ca să le pot da din nou, să-mi enervez în continuare vecinii", spune Victor T.

Din păcate pentru bărbat, zidarii au cedat psihic din cauza sunetului bormașinii, și au plecat acasă după numai câteva ore. "N-am putut lucra în aceste condiții. Am căutat bormașina, să o oprim, că nu mai suportam, dar nu am găsit-o. Chiar nu ne dăm seama unde a ascuns-o", spun muncitorii.

Victor T. nu este la prima ispravă de acest gen, el obișnuind să-și lase muzica la maxim în mașină când o lasă noaptea în parcare, și chiar să găzduiască nunți țigănești în apartamentul său, doar ca să-și enerveze vecinii.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Luchian | Saturday, 14.05.2016 11:15 Monden

National Cinematografic