Cu Liviu Dragnea cocoţat ca vulturul pe stâncă, atmosfera din partid e din ce în ce mai tulbure! Recent, surse neoficiale au dezvăluit că două dive din eşalonul întâi al partidului intenţionează să concureze la emisiunea "Bravo, ai stil", existând riscul apariţiei unui clivaj adânc în monolitul PSD.

fireadancilastil.jpg
Atât Gabi Firea, cât şi Viorica Dăncilă au anunţat că s-au înscris la emisiunea jurizată de heterosexuali celebri, precum Cătălin Botezatu. "E clar că ambele râvnesc la titlul de regină a PSD-ului. Va fi greu, pentru că mai sunt multe orgolii feminine: e şi doamna Plumb, e şi doamna Andronescu, e chiar şi doamna Motostivuitor, biata de ea. O să se lase cu unghii rupte şi tras de păr!", povesteşte un membru al partidului.

Atât Firea, cât şi Dăncilă au fost văzute recent la târg, fiecare în satul de unde vine, căutându-şi ţinute noi, care mai de care mai inventive.

"O să fie fa-bu-los!", a comentat Adrian Năstase, vizibil entuziasmat.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Wednesday, 14.02.2018 19:02 Monden

National Cinematografic