Război pe Youtube! Ţăranul cu Maserati, acuzat de poluare de Ţăranul cu Tesla

Vă mai amintiţi de Ţăranul cu Maserati? Probabil că nu, dar alţii nu încetează să-i poarte pică! Într-un videoclip postat recent pe Youtube, acesta a fost atacat dur de un misterios confrate din lumea vloggingului, cunoscut doar ca Ţăranul cu Tesla.

Potrivit unor surse neoficiale, numele real al Ţăranului cu Tesla ar fi Armando Şulea, originar din Bolintin-Deal. Acesta şi-ar fi achiziţionat bolidul electric după ce s-ar fi angajat ca “şefu la bani” în Silicon Valley, la un startup din domeniul energiei regenerabile.

“Săracule care eşti ultimul sărac, nu vii tu la mine cu hârbul ăla al tău de Maserati, care gâlgâie combustibili fosili şi contribuie la încălzirea globală prin emisiile de CO2 şi alte b*şini, de te crezi tu mare jmecher şi moare pinguinii din Groienlandia dă noxele tale”, a comentat Ţăranul cu Tesla, fluturând un teanc de dolari şi adăugând că “un boss adevărat dă cu valoare, nu cu poluare.”

Apropiaţii spun că Ţăranul cu Maserati îi pregăteşte o replică fulgerătoare rivalului său, în care îl acuză de ipocrizie pentru că, deşi conduce “râşniţa aia pă baterii”, continuă să mănânce carne şi nu a stins lumina de Ora Pământului.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
10 mai 2016 18:05
Citește mai mult despre: cocalar Maserati taran tesla youtube

Alte articole

Vezi mai mult