Restricțiile pe vreme de pandemie și-au pus amprenta pe anumite categorii profesionale care au resimțit din plin reducerea bugetelor. Aici se încadrează și influencerii care, iată, au ajuns să se ia la bătaie pentru teritorii și zone de influență, precum clanurile de interlopi. 

ssoare kaufland devasta raft smiley.jpg

Șoricelul de la Kaufland a început operațiunea de distrugere în plină noapte, când paznicul de la magazin dormea cu termometrul în brațe. Acesta a devastat raftul lui Smiley, rozând mai toate ambalajele și lăsând o serie de căcăreze mici și fusiforme în preajma tuturor produselor. 

În aceste momente conducerea companiei încearcă să-l liniștească pe Smiley, care a jurat răzbunare și este pregătit să vină și să cânte în magazin până când șoarecele se sinucide sau fuge de-acolo. „Nu-l putem lăsa să-și facă dreptate singur”, a declarat un angajat Kaufland, care spune că Smiley a fost momit în altă direcție cu un contract fals de concert la zilele Brăneștiului, trei zile, plus cazare și masă. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 20.05.2020 10:08 Monden

National Cinematografic