Oricât ar încerca, Mark Zuckerberg nu poate să taie răul de la rădăcină! Eliminate de pe Facebook în urmă cu câteva săptămâni, mai multe pagini de propagandă finanţate de PSD s-au mutat pe reţeaua concurentă, Tinder, unde încearcă în continuare să agaţe internauţi ceva mai săraci cu duhul.

tinder_fake_news.jpg
"Destanga.ro", de exemplu, a devenit Stanga D., 23 de ani, studentă la ASE. Aceasta se autodescrie pe Tinder: "Blondă focoasă, doresc să le satisfac toate fanteziile celor care luptă împotriva lui Soroş, a sexo-marxiştilor şi a binomului SRI-DNA."

"Momentulzero.ro" nu se lasă mai prejos: a devenit Momica Z., 19 ani, originară din Rusia, care le promite vizitatorilor profilului ei de Tinder că le arată "balşoi sân, haraşo kur" dacă şi ei îi arată, la următoarele alegeri, buletinul de vot cu ştampila pusă pe PSD.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Friday, 05.04.2019 09:34 Monden

National Cinematografic