Oricât ar încerca, Mark Zuckerberg nu poate să taie răul de la rădăcină! Eliminate de pe Facebook în urmă cu câteva săptămâni, mai multe pagini de propagandă finanţate de PSD s-au mutat pe reţeaua concurentă, Tinder, unde încearcă în continuare să agaţe internauţi ceva mai săraci cu duhul.

tinder_fake_news.jpg
"Destanga.ro", de exemplu, a devenit Stanga D., 23 de ani, studentă la ASE. Aceasta se autodescrie pe Tinder: "Blondă focoasă, doresc să le satisfac toate fanteziile celor care luptă împotriva lui Soroş, a sexo-marxiştilor şi a binomului SRI-DNA."

"Momentulzero.ro" nu se lasă mai prejos: a devenit Momica Z., 19 ani, originară din Rusia, care le promite vizitatorilor profilului ei de Tinder că le arată "balşoi sân, haraşo kur" dacă şi ei îi arată, la următoarele alegeri, buletinul de vot cu ştampila pusă pe PSD.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 05.04.2019 12:34 Monden

National Cinematografic