Efective tot mai semnificative de moldoveni au fost semnalate în sudul judeţelor de graniţă Buzău şi Brăila. Specialiştii nu exclud o invazie moldovenească în Ialomiţa şi Călăraşi, pe fondul tendinţelor expansioniste ale Moldovei.invazie_moldova.jpg

“Bucureştiul nu face nimic să ne apere! E logic, din moment ce 80% din bucureşteni sunt moldoveni. Sunt mână în mână”, spune Zamfir H, primar din judeţul Ialomiţa. Acesta spune că o coloană de moldoveni a venit prin învăluire în judeţ de undeva din Buzău şi probabil va intra în Călăraşi în câteva ore şi că obiectivul final al Moldovei se pare că ar fi unirea cu Teleormanul, unde trăiesc fraţii moldovenilor.

“Lasă-i domne, ce dacă îi anexează? Oricum erau leneşi ăştia din Ialomiţa. Acum vor fi şi puţin mai beţivi. Cel mai bun indiciu că sunt moldoveni e tocmai faptul că neagă că ar fi moldoveni. Mai bine să se ducă în direcţia aia, că mi s-a luat să tot vină spre Bucureşti”, spune Decebal Popescu, bucureştean.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Friday, 01.08.2014 19:16 Social

National Cinematografic