Deși prima instanță i-a acceptat cererea de eliberare condiționată, Cristi Borcea a trăit azi o dezamăgire cruntă, după ce magistrații Tribunalului Ilfov au admis recursul procurorilor și au decis ca fostul acționar dinamovist să rămână după gratii pentru cel puțin încă 6 luni. Răzbunător, Borcea n-a stat pe gânduri și deja a lăsat însărcinate nevestele magistraților care i-au refuzat eliberarea.

cristi_borcea_regele_reproducerii.jpg Furiei lui Borcea i-au căzut însă victime nu doar nevestele magistraților, ci și mai multe victime inocente. ”Pentru că nu știa cum arată soțiile judecătorilor, Cristi Borcea le-a lăsat însărcinate nu doar pe ele, ci pe toate femeile cu același nume ca ele”, a povestit un apropiat al lui Borcea. ”Iar pe una dintre soții o cheamă Maria Popescu, vă dați seama ce prăpăd a făcut Cristi? A lăsat însărcinate mii de femei pe care le cheamă așa.”

Tăvălugul declanșat de Cristi Borcea a reprezentat o adevărată gură de oxigen pentru industria testelor de paternitate din România. ”De când e în închisoare și are acces limitat la femei, piața testelor de paternitate aproape că s-a prăbușit”, explică un analist. ”Dar decizia lui de azi, de a lăsa însărcinate atât de multe femei, cu siguranță va salva acest business, sunt sigur că cererile de teste de paternitate efectiv vor exploda.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 23.10.2017 20:37 Monden

National Cinematografic