Răzbunare! Cristi Borcea a lăsat gravide nevestele magistraților care i-au respins azi eliberarea condiţionată

Deși prima instanță i-a acceptat cererea de eliberare condiționată, Cristi Borcea a trăit azi o dezamăgire cruntă, după ce magistrații Tribunalului Ilfov au admis recursul procurorilor și au decis ca fostul acționar dinamovist să rămână după gratii pentru cel puțin încă 6 luni. Răzbunător, Borcea n-a stat pe gânduri și deja a lăsat însărcinate nevestele magistraților care i-au refuzat eliberarea.

Furiei lui Borcea i-au căzut însă victime nu doar nevestele magistraților, ci și mai multe victime inocente. ”Pentru că nu știa cum arată soțiile judecătorilor, Cristi Borcea le-a lăsat însărcinate nu doar pe ele, ci pe toate femeile cu același nume ca ele”, a povestit un apropiat al lui Borcea. ”Iar pe una dintre soții o cheamă Maria Popescu, vă dați seama ce prăpăd a făcut Cristi? A lăsat însărcinate mii de femei pe care le cheamă așa.”

Tăvălugul declanșat de Cristi Borcea a reprezentat o adevărată gură de oxigen pentru industria testelor de paternitate din România. ”De când e în închisoare și are acces limitat la femei, piața testelor de paternitate aproape că s-a prăbușit”, explică un analist. ”Dar decizia lui de azi, de a lăsa însărcinate atât de multe femei, cu siguranță va salva acest business, sunt sigur că cererile de teste de paternitate efectiv vor exploda.”

Scris de Calin
23 octombrie 2017 18:10
Citește mai mult despre: borcea inchisoare

Alte articole

Vezi mai mult