Răzbunare! Cristi Borcea a lăsat gravide nevestele magistraților care i-au respins azi eliberarea condiţionată

Deși prima instanță i-a acceptat cererea de eliberare condiționată, Cristi Borcea a trăit azi o dezamăgire cruntă, după ce magistrații Tribunalului Ilfov au admis recursul procurorilor și au decis ca fostul acționar dinamovist să rămână după gratii pentru cel puțin încă 6 luni. Răzbunător, Borcea n-a stat pe gânduri și deja a lăsat însărcinate nevestele magistraților care i-au refuzat eliberarea.

Furiei lui Borcea i-au căzut însă victime nu doar nevestele magistraților, ci și mai multe victime inocente. ”Pentru că nu știa cum arată soțiile judecătorilor, Cristi Borcea le-a lăsat însărcinate nu doar pe ele, ci pe toate femeile cu același nume ca ele”, a povestit un apropiat al lui Borcea. ”Iar pe una dintre soții o cheamă Maria Popescu, vă dați seama ce prăpăd a făcut Cristi? A lăsat însărcinate mii de femei pe care le cheamă așa.”

Tăvălugul declanșat de Cristi Borcea a reprezentat o adevărată gură de oxigen pentru industria testelor de paternitate din România. ”De când e în închisoare și are acces limitat la femei, piața testelor de paternitate aproape că s-a prăbușit”, explică un analist. ”Dar decizia lui de azi, de a lăsa însărcinate atât de multe femei, cu siguranță va salva acest business, sunt sigur că cererile de teste de paternitate efectiv vor exploda.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
23 octombrie 2017 18:10

Alte articole

Vezi mai mult