Răzbunarea lui Bote: vrea să i-l fure pe Adrian Cristea Biancăi

Cătălin Botezatu e dărâmat după ce a văzut imaginile cu Bianca înşelându-l cu un alt bărbat în perioada când încă Bianca+Bote=Love. Designerul de chiloţi se simte umilit şi vrea cu orice preţ răzbunare. Din informaţiile noastre, încă de când a văzut imaginile cu Bianca Bote lucrează la un plan diabolic, a cărui finalitate este ca Bianca să fie înşelată de Adrian Cristea chiar cu Botezatu.

“Vreau ca Bianca să sufere, vreau să treacă exact prin ce am trecut eu. Dacă ea are impresia că eu nu sunt un stare să dansez lasciv în faţa unui bărbat, se înşeală. O să fie surprinsă, dar sunt în stare să fac un show erotic mult peste cel făcut de ea cu un alt bărbat când noi încă eram împreună. O să-l cuceresc pe Adrian Cristea şi o să filmez totul. După care, evident, voi merge cu filmarea la CanCan, ca să fie făcută publică”, s-ar fi destăinuit Bote unor apropiaţi.

Dacă nu va reuşi să i-l fută fure Biancăi pe Adrian Cristea, cel mai probabil Botezatu se va reorienta spre fotbaliştii de la Minerul Lupeni.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
30 aprilie 2010 08:48
Citește mai mult despre: Bianca Bote cristea scandal tabloid

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult