Bombardat cu întrebări indiscrete, Mark Zuckerberg s-a răzbunat în stilul lui caracteristic pe Congresul american! Potrivit apropiaţilor, şeful Facebook a înregistrat cu atenţie tot ce au vorbit congresmenii între ei, iar când a ajuns acasă le-a umplut timeline-urile cu reclame foarte bine ţintite.

cambridge_analytica_facebook.jpg
“Nu-l credeam pe Zuckerberg atât de ranchiunos, dar altă explicaţie nu există”, spune congresmanul de Illinois Albert Bundy. “Nici n-am vorbit mare lucru cu el, dar cred că am rostit de vreo două ori cuvântul ‘cafea’ într-o pauză şi azi mi-au apărut vreo şapte sponsored posts cu cafea, aparate de cafea, clisme cu cafea şi aşa mai departe. Cu ce am greşit?”

Cel mai afectat de incident a fost senatorul republican Bob Fruz, care recunoaşte că în timpul audierii i-a şoptit unui coleg ceva despre dildouri. “Când am ajuns acasă şi am pornit calculatorul, numai dildouri pe tot ecranul, unul îmi ieşea la imprimantă, cred că îmi bătea unul şi la geam! Imaginaţi-vă cât de greu le-am explicat soţiei şi copiilor toată faza”, se plânge politicianul, care va propune un set de legi pentru a asigura un control mai strict asupra operaţiunilor Facebook.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 11.04.2018 19:14 Monden

National Cinematografic