Răzvan Simion spune că Lidia Buble nu mai e virgină. Dani Oţil, felicitat de prieteni

Petrecere în anturajul lui Dani Oţil! Prietenii îl felicită pentru vestea cea mare: Lidia Buble nu mai e virgină, iar Răzvan Simion are acum cale liberă. Surse din anturajul celor doi matinali spun că Dani Oţil a fost mereu un băiat pe care poţi conta: “Nu ştii când îţi babardeşte prietena, e mare bagabont”, explică un cameraman de la Neaţa.

Văzând cât de mult se chinuie Răzvan, Dani Oţil a decis să-şi ajute prietenul, spre mulţumirea Lidiei: “Mototolul ăla de Răzvan mă ţinea numai în poezii şi bomboane. Dani a sunat la uşă cu chiloţii în vine, se vede că e genul de bărbat care ştie ce vrea”, a spus Lidia Buble. Lidia spune că s înţelege bine cu Răzvan, chiar dacă nu a aflat nici până acum numele de familie, pe care îl ştiu doar părinţii şi contabila care îi face fluturaşii de salariu.

Mihaela Rădulescu e intrigată de scandal şi nu înţelege de unde interesul presei pentru fandosita de Buble, fiind de părere că dezvirginarea nu e nicio scofală: “Şi pe mine m-a dezvirginat tot Dani Oţil, dar şi mulţi alţii”, a comentat moldoveanca din Monaco.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
2 iulie 2015 13:07

Alte articole

Vezi mai mult