Reacție demnă a unui cimpanzeu de la Zoo Băneasa: ”Nu mă cobor la nivelul lui Buzdugan și Morar”

Săptămână trecută, cuplul de nevertebrate Buzdugan și Morar a ținut să abată atenția de la faptul că ”umorul” lor se rezumă la a fura glumele altora și au pus în scenă o serie de afirmații imbecile în care repetau la infinit că jucătorii naționalei de fotbal din Congo sunt maimuțe.

Rugat să comenteze această nouă dovadă de prostie a mizeriilor Buzdugan și Morar, un cimpanzeu de la Zoo Băneasa a dat dovadă de maximă decență și a refuzat să le răspundă celor doi, considerând nedemn să se coboare la nivelul lor. Cimpanzeul a aruncat o coajă de banană spre vizitatori, apoi le-a arătat curul, dovedind astfel că are câteva mii de ani de evoluție în plus față de Buzdugan și Morar.

”Admirabilă reacția cimpanzeului, ar trebui să învățăm de la el”, spune reputatul om Decebal Popescu. ”Poate unii consideră că lui Buzdugan și Morar ar trebui să li se spună că sunt niște căcați care merită să moară în chinuri, după minim 174 de zile de suferință atroce, dar cimpanzeul de la Zoo Băneasa ne-a arătat că nu asta e calea. Buzdugan și Morar sunt niște căcați la al căror nivel chiar nu avem de ce să ne coborâm.”

Scris de Calin
31 mai 2016 11:05
Citește mai mult despre: buzdugan Mihai Morar

Alte articole

Vezi mai mult