Donald Trump o să se gândească de două ori de acum încolo când o să mai vorbească despre Germania. În urma declarațiilor necugetate de ieri, referitoare la relațiile ruso-germane, acesta a avut parte de o noapte de coșmar, cancelarul Angela Merkel făcându-i o vizită îmbrăcată în cel mai sexy costum BDSM pe care-l găsit prin casă în grabă.

merkel_dominatrix.jpg
„Doamna Merkel a putut intra ușor în hotelul domnului președinte Trump, pentru că avea acces diplomatic, pe de o parte, și că știa vreo câțiva bodyguarzi de pe la alte evenimente ce au loc în cluburi din Berlin fără firmă la intrare”, a explicat un reprezentant al Secret Service care nu a dorit să-și decline identitatea.

Alte surse au confirmat că în primele două ore președintele a urlat aproape încontinuu dar, spre miezul nopții, țipetele și plânsetele s-au oprit pentru a face loc unor serii de chicoteli și icnete. Dimineață, Donald Trump a fost găsit zâmbind, dar cu urme de lacrimi în ochi și cu părul mai ciufulit ca de obicei. Negocierile între cele două super-puteri mondiale vor continua și în zilele următoare.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Thursday, 12.07.2018 00:36 Monden

National Cinematografic