Reacţie dură a lui Merkel după ce Trump a atacat Germania! L-a vizitat azi-noapte la hotel, îmbrăcată sexy

Donald Trump o să se gândească de două ori de acum încolo când o să mai vorbească despre Germania. În urma declarațiilor necugetate de ieri, referitoare la relațiile ruso-germane, acesta a avut parte de o noapte de coșmar, cancelarul Angela Merkel făcându-i o vizită îmbrăcată în cel mai sexy costum BDSM pe care-l găsit prin casă în grabă.

„Doamna Merkel a putut intra ușor în hotelul domnului președinte Trump, pentru că avea acces diplomatic, pe de o parte, și că știa vreo câțiva bodyguarzi de pe la alte evenimente ce au loc în cluburi din Berlin fără firmă la intrare”, a explicat un reprezentant al Secret Service care nu a dorit să-și decline identitatea.

Alte surse au confirmat că în primele două ore președintele a urlat aproape încontinuu dar, spre miezul nopții, țipetele și plânsetele s-au oprit pentru a face loc unor serii de chicoteli și icnete. Dimineață, Donald Trump a fost găsit zâmbind, dar cu urme de lacrimi în ochi și cu părul mai ciufulit ca de obicei. Negocierile între cele două super-puteri mondiale vor continua și în zilele următoare.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

12 iulie 2018 01:36
Citește mai mult despre: Germania Merkel NATO SUA trump

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult