Reacție firească! Comedy Central va difuza MIRA în intervalul în care are Denise Rifai emisiunea

Comedy Central recunoaște umorul chiar și atunci când aceste vine de la concurență. După mai multe zile consecutive în care a tins cu audiența spre 0 în intervalul în care Denise Rifai avea emisiunea electorală, postul de comedie a decis să renunțe complet la emisie între orele 17 și 18.

”Cât timp Denise Rifai ține emisiunea electorală, noi vom difuza MIRA”, spune directorul de programe al Comedy Central. ”Chiar n-are sens să ne chinuim, pentru că, să fim serioși, nu poți s-o bați pe Denise Rifai cu stand up-ul lui Sergiu Floroaia. Așteptăm cuminți terminarea campaniei electorale, după care revenim. Mă gândesc însă cu groază la faptul că anul acesta avem și alegeri parlamentare.”

Șefii de peste Ocean ai Comedy Central nu sunt deloc încântați de situație și așteaptă explicații de la responsabilii din România. ”Nu e normal ca pe internet să circule meme-uri și gif-uri umoristice cu Denise Rifai, nu cu umoriștii cu care avem noi contract!”, au tunat americanii. ”Nu cred că Denise Rifai ne-ar fi costat mai mult decât Floroaia sau Bobonete, cineva trebuie să explice de ce s-a mers pe mână celor evident mai lipsiți de umor.”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
20 mai 2016 13:13
Citește mai mult despre: denise rifai

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult