Recenzia lui CTP despre Hobbitul va fi ecranizată sub forma unui film de 6 ore

Peter Jackson a anunţat că se înhamă la un nou proiect, urmând să regizeze părerea lui Cristian Tudor Popescu despre seria Hobbitul. Rolul lui CTP va fi jucat de Benedict Cumberbatch, pentru că are aceeaşi privire de dement, deşi ideal ar fi fost Bryan Cranston, actorul din Breaking Bad, cu care CTP seamănă până la confuzie.

Peter Jackson avertizează că ecranizarea recenziei lui CTP va fi mult mai lungă şi mai violentă decât filmele iniţiale şi va ava rating 18+, fiind convins că va doborî recordul mondial la victime într-un film.

Regizorul american confirmă că s-a dat deja comanda pentru recuzită, pentru că la filmări se vor folosi 20 de tone de sânge fals. Peter Jackson spune că va fi atât de mult sânge pe platou că se va filma din bărci pneumatice, sau cu dronele.

Coloana sonoră va fi un scrâşnet de dinţi care va fi dat pe slow, ca să sune ca o orgă, la fel ca în Inception, iar filmul va fi atât de dur că şi atunci când pui pauză va muri cineva în film. Filmul e atât de dur, că pe lângă Warner Brothers, printre parteneri va fi şi SMURD-ul.

Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția de duminică, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

Scris de TNR
18 decembrie 2014 18:12

Alte articole

Vezi mai mult