Reclamele nu mint: chiar te umpli de bani! Din Top 100 Forbes, 93 sunt videochatiste

Noul top 100 Forbes, lansat ieri, aduce o serie de surprize pentru cei care nu au fost atenți la ultimele trenduri economice. Topul este dominat de femei care activează în industria videochatului, 93 din primele 100 de locuri fiind ocupate de ele.

Mult mai important de remarcat este faptul că majoritatea își desfășoară activitatea în România, aducând numeroase contribuții la PIB-ul țării noastre dar și al Dubai-ului. „N-avem date exacte dar putem estima că mai bine de 10% din PIB provine din activități de videochat. Această informație nu ar trebui să ne surprindă, nu e prima oară când România se descurcă pe bagabonțeală”, explică Decebal Popescu, specialist în streaming pentru site-urile dedicate adulților.

Succesul industriei de videochat a adus din nou în discuție problema facilităților oferite pentru IT-iști care, în ciuda avanajelor fiscale, nu contribuie atât de mult la buget. Mai mult, apetența planetei pentru fofoloancă românească nu confirmă decât ceea ce știam de mult, și-anume că româncele sunt frumoase dintr-un cap până în celălalt. Sau curve.

Scris de Ef
21 februarie 2020 08:02
Citește mai mult despre: videochat

Alte articole

Vezi mai mult